Om Contest A/S

Contest A/S er en professionel leverandør af IT-ydelser i form af løsninger og services, og servicerer i dag en lang række brancher på mange forskellige måder.

Til trods for virksomhedens vækst i kapacitet og omfang, er det, og har altid været, et bærende element i virksomhedens filosofi, at løse kundens udfordringer på den bedst tænkelige måde – både kvalitetsmæssigt, servicemæssigt, og ikke mindst til en konkurrencedygtig pris.

De hovedområder vi beskæftiger os med er følgende:

For en nærmere beskrivelse af de services vi tilbyder, klik her – IT-services

Contest A/S er certificeret på en lang række produkter, og partner med en lang række af de førende producenter, bl.a. Microsoft og Citrix.

Hvordan du fortsætter herfra – hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streamingCloud-løsninger, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk)Cloud-løsninger, definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig:
Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Andre sikkerhedsprodukter der måske kan være interessant for dig:
Microsoft Windows IntuneCitrix Access GatewayCitrix Password ManagerMicrosoft ForeFrontKasperskyNordic BackupSophos SafeGuard Enterprise, SafeNet SafeWordSMS PasscodeSonicWALLSophos Endpoint Security and Data ProtectionSymantec Backup Exec.